Ouders worden  over de ontwikkelingen in de groep van hun kind geïnformeerd via de schoolapp Parro. Hier vindt u ook de jaarkalender en de mogelijkheid om in te schrijven voor activiteiten als begeleider. Daarnaast ontvangt u maandelijks een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is meer gericht op schoolontwikkeling en ontvangt u ook via de parro app. De parro app kunt u downloaden in de appstore of via google play. U ontvangt na inschrijving een code voor deze app.

Ouderportaal

Met de betreffende code krijgt u ook toegang tot het ouderportaal. Hier zijn de naw-gegevens, medische gegevens, absentie en toetsresultaten in te zien. Zo bent u altijd goed op de hoogte van de resultaten van uw kind.

Parro android app Parro ios app


Bij de start van het schooljaar voeren wij een kennismakings/ambitiegesprek met u. Vanaf groep 5 is uw kind hierbij aanwezig  De doelen voor het komende schooljaar worden besproken. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor de voortgangsgesprekken in november en maart. Er wordt van u verwacht dat u bij alle gesprekken aanwezig bent.

Snel naar