Kennismaking en inschrijving

De keuze voor een school is heel persoonlijk. Vaak geeft de gewenste zichtbare en merkbare kwaliteit in combinatie met het "buikgevoel" de doorslag bij ouders als het gaat om de schoolkeuze.
U wilt het beste voor uw kind en de school die past bij uw wensen. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen en de school in werking te zien.

Inschrijven van uw kind is mogelijk vanaf 2 1/2 jaar d.m.v. een inschrijvingsformulier wat u ontvangt tijdens het kennismakingsgesprek.

Voor het gesprek nemen wij drie kwartier tot een uur de tijd. Wij spreken over ons onderwijs, de kwaliteit, er is tijd voor vragen en u krijgt een korte rondleiding langs de groepen. Doelstelling is goed inzicht krijgen in hoe wij werken en bepalen of onze schoolsfeer en pedagogische aanpak goed bij u en uw kind past. Het is wijs om meerdere basisscholen met elkaar te vergelijken.

Interesse gewekt? Neem dan contact op met Niels Douma of Sanne Dullaert voor een rondleiding en gesprek. U bent van harte welkom!

Aanmelding van uw kind

Nadat u het besluit heeft genomen om uw kind aan te melden bij ons op school, vult u het aanmeldformulier volledig in en kunt u het afgeven bij de directie of retour sturen (per post/mail: fn@opoz.nl)  U ontvangt een ontvangstbevestiging. De school verwerkt het formulier en bepaalt in welke groep uw kind wordt geplaatst. De startdatum is in principe de dag waarop uw kind 4 jaar wordt.

Start van uw kind bij ons op school

Een spannende tijd breekt aan, uw kind gaat naar de basisschool!

Onze onderbouwcoördinator neemt voor de startdatum van uw kind contact met u op om "wenmomenten" en een kennsimakingsgesprek met de leerkracht in te plannen. Op deze manier realiseren wij een rustige start voor uw kind. Voor praktische vragen willen wij u verwijzen naar de schoolgids en het informatieboekje met praktische informatie voor ouders.

Heeft u vragen? stel ze gerust!

Met vriendelijke groeten,

Niels Douma
Directeur
T: 079-3319754 
website: www.ikcflorencenightingale.nl

 

Snel naar