Uniek: SchoolPlus!

De Florence Nightingale biedt in samenwerking met de gemeente Zoetermeer en Kern Kinderopvang SchoolPlus aan, een bijzonder en uniek onderwijsconcept. Ook buiten de wijk wint SchoolPlus aan bekendheid. Regelmatig verwelkomen we nieuwe kinderen ‘van buitenaf’ op onze openbare school.

Inspirerend lesaanbod

Maximale ontwikkeling van kinderen staat bij ons voorop. Dit realiseren we door met SchoolPlus een zeer breed en inspirerend lesaanbod te verzorgen. Denk aan Engels in groep 1 t/m 8 en interessante vakken als science, muziek, techniek, kunst, dans, programmeren, drama, koken en filosofie. Zo stimuleren we kinderen om hun talenten te ontwikkelen en sluiten we goed aan bij de brede interesse van uw kind.

Verlengde schooldag

De verdieping en verbreding van ons lesaanbod gaan niet ten koste van de reguliere vakken. We hanteren namelijk ‘de verlengde schooldag’. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gaan de kinderen tot 15.30 uur naar school en op woensdagmiddag zijn ze vrij. Gemiddeld krijgen de kinderen vier uur extra les per week in groepen van maximaal 18 kinderen, verzorgd door gespecialiseerde vakleerkrachten.

Ouders en kinderen zijn erg enthousiast over SchoolPlus. Wij ook!

Snel naar